Aloita Hr testi

Pieni virhe voi lopettaa yrityksesi, mutta jokainen henkilö, jonka palkkaat voit olla ratkaisevassa roolissa muuttamaan koko yrityksen.

Siksi haluamme jakaa kanssanne kolme menestystarinamme, joita voidaan soveltaa lähes kaikkiin yrityksiin tänä päivänä:

Oikeita ihmisiä + Teollisuusasiantuntijat + Hienoa teknologiaa järkevään hintaan

Yrityksemme on täällä auttamassa sinua ymmärtämään, miten valita oikeat ihmiset, saada palvelua loistavista HR-yrityksistä, säästää aikaa ja rahaa sekä hyötyä kaikki-yhdessä-paketissa -HR-alustasta. Ohjaamme tiimisi ja yrityksesi huippuosaamiseen ja samalla varmistamalla, että menet strategisesti oikeaan suuntaan!

Käytä meidän HR ratkaisuamme kaikkiin HR asioihin, joita tulee vastaan!

Kirjoittaudu!

Oikeita Ihmisiä

Tavoitteenamme on tehdä työntekijöistäsi suurin omaisuutesi.

Ennen kuin teet seuraavaa palkkaus-, irtisanomis-, tai muuta organisaationaalisia muutoksia, kokeile meidän tieteeseen pohjautuvaa dataa, joka osoittaa hakijoiden ja työntekijöiden vahvuudet ja heikkoudet useilta kanteilta.

moniulotteinen arviointimme ohjaa sinua ja tiimiäsi, miten voittaa piilotetut mahdollisuudet, ravitella olemassa olevia ja voittaa ammattilliset sudenkuopat.

Pyydä porukkaasi arvioimaan heidän henkilökohtaisia ja ammatillisia piirteitään, pehmeitä taitojaan, kykyjään, työskentelytapojaan, tiimityöskentelyympäristöjään ja johtajuustyyliin, joissa he toimivat parhaiten. Käyttäen meidän helposti seurattavaa 1-2-3-4 portaikkoa. Lisää

Kiinnostunut ja valmis aloittamaan?

Aloita nyt!

Asiantuntijat

Henkilöstöhallinta on laaja toimiala, johon kuuluu yli 40 osaamisaluetta. Valitsemme pienyrityksiä, joita avustamme erinomaisella historiallamme kaikissa HR:ään liittyvissä seikoissa.

KYLLÄ, ne ovat pieniä yrityksiä, kuten sinunkin, jotka arvostavat jokaista asiakasta ja tarjoaa heille henkilökohtaista huomiota jota he tarvitsevat. Sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä, että menetät aikaa, kun kuulet "siirrän sinut..."

Voit aloittaa parhaiden HR-oikeudellisten neuvonantajien kanssa maksamatta korkeita asianajajamaksuja. Tiimimme auttaa sinua rekrytoimaan parhaat ehdokkaat murto-osalle kustannuksista, välttäen työn mainostamismaksut.
Palkkaus, kirjanpito, ammattikoulutus, laillinen, suorituskyvyn valmennus, johtamiskoulutus jne.
Työ voi olla liikaa.

Siksi työskentelemme useiden HR-yritysten kanssa, jotka voivat ottaa nämä taakat pois sinulta!

Kuinka eroamme toisista?
Kumppanimme ovat pienyrityksiä, jotka antavat täyden panoksensa muiden pienyritysten palvelukseen!

Aloita nyt!

Asiakas

Yksinkertainen käyttöliittymä ja erinomaiset toiminnot auttavat sinua virtaviivaistamaan monia prosessejasi ja samalla nostamaan tehokkuuden seuraavalle tasolle

Tarjoamme sinulle helpon tavan löytää uusia hakijoita, palkata heidät muutamalla napsauksella, ja tarjota sinulle e-allekirjoituksen luksuksen ottaa heidät töihin oikein ja tehokkaasti.

Hallitse työntekijöitäsi päivittäin: kommunikoi tekstiviesteillä, lähetä suoritetietoja, seuraa työaikaa, hallitse pikavuorot ja maksa palkat tiimillesi tai anna meidän kumppaniemme palvella palkkalistaa ja etuja!

Asiantuntijamme tarjoavat sinulle vakio- tai mukautettuja malleja, käsikirjoja, oppimateriaaleja ja paljon muuta.

Ja TOISINKUIN suurin osa HCM ohjelmistoista, jotka on suunniteltu hoitamaan olemassaolevien työntekijöiden palkka- ja suoritusprosesseja, meidän järjestelmämme on rekrytoija ystävällinen. Meidän applikaatiomme on kykeneväinen tarjoamaan rekrytointia, perehdytystä, soveltuvuustestejä, tiimirakennusta ja jne.

Ensimmäistä kertaa voit hallita koko HR-prosessia!

Kirjoittaudu!

Tämän sovelluksen täydellistä toimivuutta varten on välttämätöntä ottaa JavaScript käyttöön. Tässä on ohjeet JavaScript:n sallimiseksi selaimessasi.
Jotta tämä sovellus toimisi täysillä toiminnoilla, tulee selaimessa olla CSS3 tuki. Tässä listaus moderneista selaimista, joissa on CSS3 tuki: Chrome Safari Firefox Opera Edge
Tämän sovelluksen kätevän käytön kannalta näkymän leveyden pitäisi olla 320 pikseliä tai enemmän .
Voit yrittää kiertää laitetta vaakasuunnassa.